Loading…

Bieren

Bestel je favoriete bieren in onze Shop.

Onze bieren

Welkom op onze Merci Robert pagina. Hier vindt u onze bieren.

Merci Robert Fenom Light Belgian Saison Beer

Fenom

Een uniek blond speciaalbier, dankzij de toevoeging van stuifmeel heeft dit bier een licht kruidige smaak. Een beetje harsigheid in de afdronk kikkert je op. Een goudgeel biertje met een saison toets, heerlijk om bij te ontspannen. Stevig van karakter met slechts 5,6% alcohol, zeker het ontdekken waard.

 

Merci Robert Viola Violet Special Belge beer

Viola

Amberkleurig bier dat verbaast met zijn aroma van violet en een subtiele toets meloen.  Uitgebalanceerd en toch buiten de marges.  Zo bloemig en fruitig de aroma’s zijn, zo mooi harmonisch is de afdronk, niet plakkerig of zoet. Een authentiek amberbier met lef en daarom geweldig als begeleiding bij kruidige hapjes, exotische gerechten of zoete desserten. Makkelijk te drinken met 6,5% alcohol.

Merci Robert Workoat Creamy Stout Beer

Workoat

Het biertype stout is een romig vol bier met rijke smaken van koffie, bittere chocolade en een vleugje donker fruit. Workoat is een stout die zich uitstekend laat drinken na een sport- of krachtinspanning. De haver geeft dit bier extra kracht. Dankzij het evenwicht van zoet en bitter, hop en geroosterde gerst  geeft elke slok een zalige voldoening. Het opvallend donkere bier met een krachtige body bevat 7,1% alcohol.

Geef ons u mening? Contacteer ons hier!